mandag 31. januar 2011

Breiflabb med sitronsmør og pinjekjerner

Da min mann ikke er spesielt glad i fisk, prøver jeg noen ganger å lage hvit dypvannsfisk og "kamuflere" den med masse smak. Jeg kom over denne enkle og smakfulle oppskriften en dag, og den falt i smak!

Breiflabb med sitronsmør og pinjekjerner

2 pers.

400 gr breiflabbfilet
salt
pepper
3 ss smør
3 ss nypresset sitronsaft
1 ss pinjekjerner

Del fileten i to stykker, gni de inn med salt og pepper.
Smelt smøret i en stekepanne, ha i sitronsaft og pinjekjerner.
Legg i fisken og stek i 3 min på hver side, sett den så til side og la den ligge i pannen med lokk på i ca 3 min for å hvile.

Serveres med kokte asparges eller broccoli som er woket lett med litt hvitløk, og potemos. Nydelig!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar