Min sønn er ekstremt kresen, dvs han spiser gjerne så lenge det kun er sjokoladepålegg, godteri og hamburgerer.... Så da er jo den vanskelige opgave å komme opp med noe han liker! Og en av de få tingene er Maisfritters (eller maispannekaker som vi kaller de). de er utrolig enkle å lage og passer bra som tilbehør til middag og også til å være med i matboksen dagen etterpå.
Ca. 15 stk.
En middelstor boks med mais (ca 250gr)
2 egg2 ss creme fraiche (har også brukt rømme)
1/2 dl maismel
1/2 dl polenta
litt salt
Bland egg, creme fraiche med det tørre, og bland så inn maisen. Stekes gylne i varm panne med litt olje til små lapper. Serveres varme (men er også gode lunkne).
For en litt mer voksen smak kan man blande inn litt chilipulver og litt hakket vårløk i røren.
Enjoy !
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar