mandag 7. februar 2011

Lunsj-omelett

I helgene lager jeg meg ofte en omelett til lunsj. Det er jo så godt, og så kan man bruke litt av hvert av det man har tilgjengelig. En av favorittene er med squash, paprika og tomat.... Denne kan selvfølgelig også lages til middag...

Lunsj-omelett

Nok til 1 sulten person

Ca 6 cm med squash i tynne skiver
4 ringer med paprika i små biter
1/2 tomat i små biter
3 egg
3 ss vann
Salt
Pepper
Origano

Stek squash og paprika myke i litt olje (hell gjerne i 2 ss vann i pannen når de begynner å bli gyldne, da blir de fortere myke), tilsett tomat og stek til alt er gyldent og mykt. Krydre med salt, pepper og litt origano.

Visp opp eggene med litt vann og tilsett dette i grønnsakesrøren.

La omeletten steke forsiktig på middels varme. Når den begynner å bli fast i kantene, legger du på et lokk og senker temperaturen ytteligere. Omeletten er ferdig når massen er stiv og gylden.

Hvelv den over på en tallerken og kos deg!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar